UCANS-WEB program_2nd_DEC

DATE&TIME(UTC)SPEAKERTITLE

December 2nd (Wed)    Chair: D. V. Baxter


11:00-11:30
(30min)


Jose Ignacio Marquez Damian
(ESS)


-Nuclear Data Development at ESS


11:30-11:50
(20min)


Rolando Granada
(CNEA, Argentina)


-Latest Developments in Neutron Scattering Kernels


11:50-12:20
(30min)


Arik Kreisel
(SOREQ, Israel)


- SARAF facility project


12:20-12:35


Break


12:35-13:05
(30min)


Drew Marquardt
(U. Windsor, Canada)


-Proposed CANS facility in Canada(tentative)


13:05-13:35
(30min)


Erik Iverson
(SNS, USA)


-Update on the SNS Moderator Test Station


13:35-13:55
(20min)


Emily Liu
(RPI, USA)


-Nuclear Data Research at the RPI Gaerttner LINAC Center

UCANS-web 2020

Design by Megapx  Template by s-hoshino.com
Copyright (C) UCANS-web All Rights Reserved.