UCANS-WEB program_1st_DEC

DATE&TIME(UTC)SPEAKERTITLE

December 1st (Tue)    Chair: T. Gutberlet


11:00-11:30(UTC)
(30min)


Frederic Ott
(LLB, France)


- SONATE project


11:30-11:50(UTC)
(20min)


Feri Mezei
(Mirrotron, Hungary)


- LvB Project


11:50-12:10(UTC)
(20min)


Thomas Brückel
(JCNS, Germany)


- ELENA/LENS European neutron associations


12:10-12:25


Break


12:25-12:55(UTC)
(30min)


Paul Zakalek
(JCNS, Germany)


-HBS project


12:55-13:15(UTC)
(20min)


Fernando Sordo
(ESS Bilbao, Spain)


-ARGITU CANS project


13:15-13:35(UTC)
(20min)


Luca Silvestrin
(U. Padova and INFN Padova, Italy)


Neutron facilities at Laboratori Nazionali di Legnaro


13:35-13:55(UTC)
(20min)


Valery Shvetsov
(JINR, Russia)


- IREN JINR facility(tentative)

UCANS-web 2020

Design by Megapx  Template by s-hoshino.com
Copyright (C) UCANS-web All Rights Reserved.