UCANS-WEB program_30th_NOV

DATE&TIME(UTC)SPEAKER  TITLE

November 30th (Mon)    Chair: Y. Yamagata


11:00-11:10


Yoshie Otake
(RIKEN, Japan)


Opening remark


11:10-11:40
(30min)


Yoshie Otake
(RIKEN, Japan)


- RIKEN Accelerator-driven Compact Neutron Systems,
RANS and their capabilities


11:40-12:10
(30min)


Chang-Hee LEE
(KAERI, Korea)


- Overall progress of CANS activity
in Korea(tentative)


12:10-12:40
(30min)


Xuewu Wang
(CPHS, China)


- Grazing-incidence focusing Small-Angle
Neutron Scattering (gif-SANS) instrument at CPHS:
aiming at high intensity and wide Q-range


12:40-12:55


Break


12:55-13:15
(20min)


Dong Won LEE
(KAERI, Korea)


- The new CANS Project in Korea:
Development of 30MeV cyclotron based neutron source


13:15-13:35
(20min)


Koichi KINO
(AIST, Japan)


- Current status of the compact electron
accelerator-driven neutron facility AISTANS


13:35-13:55
(20min)


Tianjiao LIANG
(CSNS, China)


- Recent Development of D-BNCT

UCANS-web 2020

Design by Megapx  Template by s-hoshino.com
Copyright (C) UCANS-web All Rights Reserved.